Om företaget


Höglandets Stål startade i maj år 2001 av Janne Lindahl. Augusti 2015 förvärvades av Mattias Petersson och Jonas Bringstam ägare av Pettersson Verkstad AB. Med över 100 års erfarenhet av stål och metaller i alla dess former, kan vi erbjuda ett brett kunnande och sortiment inom dessa områden.

Affärsidé


"Lagerhålla och sälja handelstål, rör, plåt och metaller i olika legeringar till företag. Verksamhet: Från vårt lager i Sävsjö levererar vi Ditt behov av stål dagligen med våra kranbilar. Vår styrka är flexibilitet, snabba leveranser och ett brett kontaktnät, för att serva Dig med olika stål- och metalllegeringar samt ett välsorterat lager av standardprodukter nära Dig. Det vi ej lagerför levereras till Er dagen efter beställning under förutsättning att det beställs före kl 10:00.

Information om GDPR


GDPR börjar gälla den 25 maj 2018 och ersätter nuvarande Personuppgiftslagen (PuL). Den nya lagen syftar till att skydda dina personliga uppgifter på nätet och reglerar hur vi som företag hanterar dina personuppgifter. För oss är det viktigt att våra kunder, leverantörer och intressenter känner förtroende och trygghet med hur vi hanterar just dina uppgifter. Det huvudsakliga syftet med den nya lagstiftningen är att se till att fysiska personers personuppgifter hanteras på ett korrekt sätt, och att de inte används för något annat än berättigade ändamål. Vi använder endast information om dig som behövs för att underlätta kontakt mellan dig och Höglandets stål i samband med vår affärsrelation med din arbetsgivare samt på ett sätt som är kutym vid denna typ av affärsrelation. Vi kan ha information om ditt namn och dina kontaktuppgifter exempelvis din e-postadress, telefonnummer etc. Vi lagrar inte känsliga personuppgifter. Lämnar ej ut uppgifter till andra än inom koncernen. Informationen används för att kunna förmedla information till dig om din order och fakturor och andra affärsmässiga ärenden. Vi skickar inte ut reklam eller erbjudanden. Vi kommer att radera informationen om dig när den inte längre behövs. Mejla gärna oss om du har några frågor: info@hoglandetsstal.se

8939_Image1